post image 1

Ce este o proprietate de lux?

Atunci când sunteți în căutarea unei locuințe, ați observat că se face deseori o distincție între proprietățile normale și așa-numitele proprietăți "de lux", dar care este diferența? Ce face o proprietate de lux atât de luxoasă?

Caracteristici: O proprietate de lux este realizată cu materiale de construcție de înaltă calitate, durabile și finisată cu un ton elegant. De fapt, estetica unei proprietăți de lux este, probabil, aspectul cel mai important, și caracteristica decisivă pentru mulți atunci când cumpără o astfel de locuință.

Mărime: Pe lângă faptul că este de înaltă calitate, se înțelege că proprietățile de lux sunt mai mari decât cele obișnuite, suficient de mari pentru ca fiecare membru al unei familii să aibă propriul spațiu. De asemenea, zonele comune sunt și ele la un alt nivel: bucătării spațioase, camere de zi și săli de jocuri.

Caracteristici exclusiviste: Aceste proprietăți vin, de obicei, cu anumite elemente care nu sunt prezente într-o casă tradițională, cum ar fi saune, spa-uri și piscine, cinematografe, pivnițe sau camere de oaspeți.

Nu este ceea ce faci, ci locul în care faci

Locație: Multe proprietăți de lux se găsesc în același cartier, deși cu o distanță considerabilă una de cealaltă, astfel încât să se păstreze intimitatea vecinilor. Acestea sunt adesea situate în suburbii liniștite, în interiorul unor comunități închise, care au pază 24 de ore, dar care sunt totuși deservite de servicii precum spitale, centre comerciale și școli internaționale de prestigiu.

Deci, acum că știi diferența dintre o casă obișnuită, tradițională și o proprietate de lux, nu te opri din a căuta casa perfectă pentru tine.

Contactează Agentul

Bogdan Draghia
Managing Partner
+40744303567